Lämna in din lottorad

Internet är helt fantastiskt och med hjälp utav våra bärbara datorer kan vi ha med oss detta var vi än går. Idag finns det mängder utav olika saker som vi enkelt kan göra över nätet, vilket på flera sätt förenklar vår vardag. Ett exempel är att spela på Lotto.

Det populära spelet Lotto sköts utav det statligt ägda bolaget Svenska Spel som förutom detta ligger bakom en mängd andra kända spel. Reglerna är simpla och det gäller för dig att gissa vilken lottorad som kommer att dras under den direktsända dragningen. Raden består utav sju siffror mellan 1 och 35 och du får lämna in ditt rad-förslag fram tills spelstoppet som brukar infalla någon timme innan själva dragningen. Detta är för att alla rader som lämnats in ska hinna registreras. Vilken ordning du sätter siffrorna i spelar ingen roll, utan det är valet av siffror som är det viktiga. Inlämningen kan du göra hos ditt närmaste spelombud och även över nätet, vilket är ett alternativ som allt fler spelare väljer. Det finns en mängd fördelar med detta, vilket till exempel är att du inte ens behöver lämna hemmet för att vara med och spela.

Under dragningen som sker varje onsdag och lördag så dras den sjusiffriga raden, samt fyra tilläggsnummer som man också kan vinna på. Ju fler rätt du lyckas få, desto större vinst får du och minst behövs det fyra rätta nummer för vinst. Hur mycket man exakt vinner skiljer sig mellan dragningarna, men en vinnare med sju rätt brukar vinna minst en miljon kronor. Du kan även på andra sätt öka dina möjliga vinstsummor och det vanligaste är att du vid samma dragning också lämnar in en rad på Joker. Lyckas du få sju rätt på Lotto och samtidigt minst 2 rätt på Joker vinner du nämligen Drömvinsten, som alltid är på minst 75 miljoner kronor.